Mystery Holidays for
Everyone, Traveling
from Anywhere

HVA ER EN MYSTERY HOLIDAY?

En Mystery Holiday er en feriepakke hvor du ikke vet hvor du reiser eller hva du skal gjøre, før 24 timer før avgang. Gjennom NorgesMysteriet planlegger og booker vi alt for deg, inkludert hvilket hotell du skal bo på, hva aktiviteter du skal meldes opp på, og hvor du skal reise.

 

Det oppfordres i år å ta ferien sin i Norge, og vi vil gjerne hjelpe deg oppleve Norges skjulte perler på en spennende måte, uten at du måtte planlegge noe som helst selv.

HVOR KAN DU REISE?

Uansett hvilke flyplass du vil fly ifra og uansett hva type ferie du vil ha, så finnes det en mulighet for deg!

 

NorgesMysteriet er den perfekte løsningen for deg
– som har lyst å utforske Norges fjorder og fjelltopper, men ikke vet hvor du skal reise;
– for familien som vil på en rolig sommerferie,
– de som vil slippe løs litt adrenalin,
– eller han som leter etter det perfekte scenarioet til å fri.

 

Men hvor kan du ende opp?

Teoretisk sett, så er hele Norge en potensiell destinasjon for deg, hvor alt avhenger av hva du svarer i reise-skjemaet

Under kan du se tre forskjellige typer ferier fra tre forskjellige byer. Du kan booke en av disse tre turene, eller fylle ut reiseskjemaet og få en tur skreddersydd til dine ønsker, og ditt budsjett. Det er ingen nedre eller øvre grense!

Ekstremsport pakke fra Tromsø

I denne ekstremsport pakken fra Tromsø får du oppleve 4 av de ypperste aktivitetene Norge har å by på, mens du samtidig får bo i luksus på et lokalt 4-stjerners hotell med både badstu og en lokal restaurant.

Fra dag en er det full fart fra du begynner på toppen (bokstavelig talt) før du farer ned gjennom fjellene, hopper fra klipper og suser gjennom hvit vann. 

Dagene mellom ekstremsporten kan fylles med roligere aktiviteter, både fulle av kultur og lokalhistorie, guidede fjellturer eller gårdsbesøk. 

Les hele reiserute-forslaget her:

Familieferie fra Bergen

I denne mystiske familieferien, spesielt rettet mot de yngste barna, vil dere finne en reiserute fylt med vann, dyr og flott natur. 

For å gi barna, og de voksen, det beste inntrykket av denne byen har vi valgt ut tre parker og en koselig guidet tur hvor far og mor får ta del i styringen. Dere har en dag i hver park, hvor både unge og voksne kan kose seg, enten i vannet, med dyr, eller til og med på en klatrevegg! 


For de med eldre barn er det mulig å ta med seg barna ut i vannet for en rolig kveldstur, eller en adrenalinfylt formiddag oppi fjellene! Selv for de voksne finnes det aktiviteter som er garantert til å reise blodtrykket, både selvstyrte eventyr ned fjellsider og klaustrofobiske raketter og en guidet tur gjennom mørket. 

Les hele reiserute-forslaget her:


To uker med Mysterie fra Oslo

I det vi skrur temperaturen ned skrur vi samtidig opp mysteriet i dette to ukers lange NorgesMysteriet! Turen begynner på Gardermoen, men deres første destinasjon kunne ikke vært mer forskjellig!

Felles for de 8 aktivitetene vi har funnet for dere, er at de alle vil vise dere en verden man ikke engang kunne forestilt seg. Fra dag en blir dere tatt ut i villmarken for å utforske, hvor dere blir dradd på slede, bestiger fjell og is, og opplever naturen på tett hold både fra båt og til fots. 


To netter vil bli tilbrakt utendørs, hvor dere vil overnatte på to unike steder. Ellers vil dere bo på et gjestehus og et hotell, med stor sjarm og perfekt beliggenhet for å utforske byene på eget initiativ. 

Les hele reiserute-forslaget her:


Begynn Ditt Eventyr.

HVORDAN FUNGERER DETTE?

1. Fortell oss hva du vil ha

Det første steget for å få din Mystery Holiday er å fylle ut reiseskjemaet og betale et 200 kr depositum eller dele Facebook-siden vår. 

I reiseskjemaet skriver du ned alle dine ønsker og krav for din ferie. Dette inkluderer din reiselengde, hvor mye du vil turen skal koste, type aktiviteter du vil delta på (om noen). 

Du bestemmer selv akkurat hvilke type ferie du vil ha, men vi holder destinasjonen og aktivitetene skjult fram til 24 timer før avgang.

2.Godkjenn Reiserute-forslaget

Før du booker noe som helst, så planlegger vi hele ferien din for deg.

Det tar oss 2-4 dager å finne din perfekte destinasjon, og presentere den for deg i et reiserute-forslag.

For å holde mysteriet på topp så inneholder reiserute-forslaget kun den viktigste informasjonen om reisen din, men vi kan alltid røpe mer om ønskelig. 

Hvis det er noe du vil endre i reiserute-forslaget ditt så er du oppmuntret til å be oss endre det før du godkjenner turen. 

3.Bestill Ditt NorgesMysterie

Når du er 100 % fornøyd med hva vi kan tilby for ditt valgte budsjett, så fyller du inn et siste skjema med din faktura informasjon. Vi vil deretter sende deg en faktura gjennom PayPal, med depositumet trukket fra. 

Når vi har mottatt betaling for turen din vil vi bestille din Mystery Holiday og setter alt sammen i en reiserute. 

4.Den Store Dagen

Destinasjonen din vil bli avslørt 24 timer før avgang når du mottar din reiserute på e-post. 

Denne reiseruten inneholder all booking informasjon og instruksjoner om hva du skal gjøre, hvor du skal, og hvordan du kommer deg dit. 

7 dager før avgang vil du få en pakkeliste og værvarsel.