25%

Hva du vil (Valgfri)

Ved å svare på de neste spørsmålene, gir du oss all informasjonen vi trenger for å planlegge din Mystery Holiday.

Jo mer spørsmål du svarer på over de neste sidene, jo mer kontroll har du over hvor vi sender deg, og hva aktiviteter vi booker for deg. Hvis du vil øke mysteriet kan du la være å svare på enkelte spørsmål.


(1 = Ikke viktig i det hele tatt, 10 = Må være en del av reisen)

F.eks. matlagingskurs
F.eks. førerkort på bil eller motorsykkel, dykkerlappen, fallskjermsertifikat

Dette er et prøveprosjekt vi har her i Norge, hvor vi gjerne vil samle to reisegrupper som ikke kjenner hverandre, hvis de flyr fra samme flyplass, på de samme datoene. Om ønskelig ville vi booket dere inn på samme hotell (forskjellige rom), og på de samme aktivitetene. Ved denne venneordningen håper vi å åpne opp Norge, og samtidig bringe oss Nordmenn enda tettere sammen!

Places you've been to, don't want to visit or are barred from entering

Faktorer som avgjør budsjettet ditt

Prisen på din Mystery Holiday er alltid opp til deg. Ved å fylle ut spørsmålene på denne siden gir du oss et estimert budsjett, som vi vil basere reiserute-forslaget ditt på. 

Informasjonen du gir oss her vil påvirke din destinasjon, hvor du overnatter, og hvilke aktiviteter (om noen) vi velger for deg. Når vi gir deg reiserute-forslaget (om 2-4 virkedager) kan du alltids øke eller senke budsjettet ditt. 


Noen flyselskap har ekstra avgifter for bagasje
Vi vil aldri booke deg inn på overnatting på steder som har en lavere score enn 7/10
Internasjonale destinasjoner vil bare bli vurdert dersom utreisedato er satt til etter 20. August, og/eller ved ny beskjed fra Utenriksdepartementet
Pris vil variere fra tur til tur. Dere vil bli informert om kostnaden for avbestillilgnsgarantien når dere får reiseruteforslaget deres.

Mer informasjon om vår avbestillingsgaranti finner du her (klikk for å åpne ny fane)

Budsjettet dere oppgir her er det budsjettet vi vil basere reiserute-forslaget på. Du kan senere endre dette beløpet både opp og ned.

Hvem reiser og fra hvor?

På denne siden, gir du oss den aller siste informasjonen vi trenger for å lage din skreddersydde Mystery Holiday.

F.eks. før klokken 2 på natten

Før du får ditt reiserute-forslag

For at du skal vite akkurat hva du får, før du binder deg til noe, så planlegger vi hele din Mystery Holiday før betaling.  

Grunnet ekstra stor pågang tar det oss nå 2 til 4 virkedager for oss å finne din destinasjon med hotell og aktiviteter. Derfor ber vi deg om å betale et depositum på 200 kr, før vi begynner å planlegge ferien din. 

Dette er ikke nok for å dekke våres planleggingskostnader, men det viser oss at du faktisk er interessert i en Mystery Holiday, og at vår tid ikke blir tatt for gitt.

Når du mottar ditt reiserute-forslag kan du foreslå så mange endringer du vil. Hvis du ikke er fornøyd med det vi kan tilby deg, selv etter endringer, så vil ditt depositum bli refundert. 

PayPal Acceptance Mark
Take Me Anywhere Travels Logo